Ziel, bezieling en weg van uniformiteit.


Elk project starten we als luisteraars. Het aandachtig opnemen van noden en wensen staat voorop in een persoonlijke aanpak van het bouwproces.


De leefkwaliteit van elke ruimte aandragen en haar specifieke context koppelen aan beleving en uitvoerbaarheid zijn voor ons de triggers in de aanzet van het schetsontwerp.


Geïnspireerd en suggestief durven mee dromen is ons niet vreemd. Aanlsuitend schakelen naar een realistisch plan van aanpak ondervinden wij de tool te zijn tot een lonend eindresultaat.


We geloven stellig in het blenden van functionaliteit, vormgeving en budget tot een verhaal op maat en in de kruisbestuiving van communicatie tussen opdrachtgever en ontwerper.
Dorien Van den Eynde en Julie Zachée vormen samen  i.glow & s.kimo architecten.


Onze gemeenschappelijke delers zijn zonder twijfel 'graag leven'. Drive en doorzettingsvermogen brengen ons naar de eindmeet.

Fanatieke liefhebbers van schoonheid , dat ook !


Als team voeden we elkaar. In de zoektocht naar 'dé lijn' (of net niet) in constructie , in de nuancering van materialiteit, beleving en emotie houden we mekaar alert.

In dialoog rond familie, vrienden,  sport, reizen, de nieuwste films en al eens ventilerend over nieuwe wetgeving breien we de dagen aan elkaar. 


Ons portfolio is divers. Renoveren , nieuwbouw als ook herbouw begeleiden we in een totaalaanpak tijdens ontwerp en realisatie.


Tot op heden zijn we dankbaar ons te mogen verdiepen in de professionele leefwereld van artsen, kinésisten, tandartsen, orthodonten, notarissen, schoonheidsspecialisten... om voor hen praktijkruimtes op maat te ontwerpen en ontzorgend te realiseren.


Waar i.glow staat voor 'het gebouw' vertegenwoordigt s.kimo 'de bewoner'. Het samenspel tussen architectuur en interieur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gesteund op onze kennis en ervaring nemen we jullie mee op weg in dit traject.           Let's hit the road ?

i.glow & s.kimo Architecten

Eugeenwoutersstraat 20 a

2220 Heist - op - den - Berg

T 32 15 65 93 49

info@iglowenskimo.be

Copyright © All Rights Reserved